• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Fiat Challenger Mageo 367 GA VIP 2.3 Multijet 130PK Enkele bedden + Hefbed 2018 Euro 6 MARGE Camper is van Prive 1e Eigenaar. NL REGISTRATIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

40.580 km

2018

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFiat
ModelChallenger Mageo 367 GA VIP 2.3 Multijet 130PK Enkele bedden + Hefbed 2018 Euro 6 MARGE NL REGISTRATIE
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Tellerstand40.580 km
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ervaar het ultieme vrijheidsgevoel met deze Fiat Challenger Mageo 367 GA VIP, gemaakt voor avontuur en comfort. Het hart komt in de vorm van een 2.3 Multijet 130PK motor. Geholpen door Euro 6-emissienormen, zorgt deze camper ervoor dat je met een gerust en schoon geweten de wereld kunt verkennen.

Het exterieur wordt verfraaid met sportieve 16-inch LM-velgen en er is tevens een fietsendrager aanwezig. De toevoeging van een achterwaartse camera zorgt ervoor dat je gemakkelijk en veilig kunt manoeuvreren, zelfs op de meest uitdagende locaties.

Binnen vind je een selectie van goed doordachte kenmerken. De camper heeft enkele bedden en een hefbed, voldoende om comfortabel te slapen na een dag vol potentiële avonturen. Het interieur is verlicht met energie-efficiënte led-lampen en wordt op temperatuur gehouden met motor-airco. Aangevuld met cruise control, kun je je volledig richten op de reis die voor je ligt.

Dit model is uitgerust met een zonnepaneel, wat betekent dat je onderweg energie kunt opwekken. Hierdoor heb je de vrijheid om verder te gaan, zelfs buiten de gebaande paden. Verkrijg onafhankelijk reizen zonder de noodzaak van netstroom.

Gebouwd in 2018 en nauwgezet onderhouden met alle facturen aanwezig, deze rookvrije camper draagt zijn leeftijd goed. Het ondergaat een uitgebreide APK tot september 2025, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Vergeet niet de YouTube-link te bezoeken om een kijkje te nemen in deze prachtige camper: [link]

Interesse gewekt? Neem een afspraak en kom vrijblijvend kijken bij Van de Wert Trading B.V. Vereer ons met een bezoek, we zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 3, 5391 LR Nuland. Bezoek onze website: www.vandewert.nl of neem contact op via info@vandewert.nl voor meer informatie.

Vergelijkbare machines