• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Logitec DB40 big bale doseerbunker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLOGITEC
ModelDB40
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een flexibele en efficiënte oplossing voor je landbouwwerkzaamheden? Dan is de Logitec DB40 Bigbale-doseerbunker precies wat je nodig hebt. Deze machine biedt je de maximale flexibiliteit en minimaliseert tegelijk het aantal handelingen en de inzet van arbeidskrachten.

De Logitec DB40 is uitgerust met diverse kenmerken die je werkzaamheden aanzienlijk zullen vergemakkelijken. Zo is hij voorzien van een programmeerbare doseerhoogte, een variabele doseerhoogte en een ketting aanspanner. Daarnaast beschikt de machine over een transportstang, wielen, nivelleer draden en 380V - 3 fase - 50Hz motoren. De DB40 is geschikt voor Big-bales van 80 cm tot 120 cm x 120 cm en 225 cm (L x B x H).

De DB40 is ook uitgerust met een aantal nuttige opties. Denk aan een waterdoseersysteem met 1 sproeibalk, verhoogplaten bunker voor big bales hoger dan 225 cm en een woeler. De doseercapaciteit? In ongeveer 8 minuten kan een Big-bale van 1 x 1,2 x 2,2 m (lxbxh) worden gedoseerd en de maximale belading bedraagt een totaal (baal)gewicht van 1400 kg.

Een ander groot voordeel van de Logitec DB40 Bigbale-doseerbunker is het gemak in opslag en transport. Het biedt je schone en efficiënte binnen- en buitenopslag en maakt gescheiden opslag van verschillende producten mogelijk. Verplaatsen van de machine is ook eenvoudig en het vergt geen extra arbeid of materiaal.

Voor meer informatie of een offerte kun je eenvoudig contact opnemen via de website van Duijndam Machines of telefonisch contact opnemen. Vertrouw op Duijndam Machines, al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines met deskundig personeel.