• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo Economic potmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
ModelEconomic
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak kennis met de Javo Economic potmachine, een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van landbouw. Deze universele potmachine is speciaal ontworpen voor potten met een diameter van 8 tot 22 cm, afhankelijk van de vorm. Maar wat deze machine echt onderscheidt van de concurrentie is zijn productievolume: met de mogelijkheid om tot 2500 potten per uur te produceren, onderscheidt deze machine zich als een echte krachtpatser.

Bovendien is deze potmachine eenvoudig en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij op verschillende locaties kan worden ingezet. Met een ingebouwde grond buffer die 1 m³ grond kan bevatten, is er altijd voldoende grond beschikbaar voor het vullen van potten. Een slim retoursysteem zorgt er bovendien voor dat overtollige grond niet verloren gaat.

De Javo Economic potmachine is ook voorzien van een eenvoudig aan te passen potinzetter, waarmee elk ingezette pot snel en gemakkelijk wordt gevuld en voorbereid voor verdere beplanting. Een geautomatiseerde arm stuwt de gevulde potten naar de ingebouwde transportband, waar ze wachten op verdere verwerking. Deze machine kan naar wens worden aangepast met meer automatisering.

Deze set wordt compleet gemaakt met een Javo transportband van 600 x 15 cm.

Je kunt altijd met ons chatten via onze website voor meer informatie of voor een volledige offerte. Ons 40-jarenlange ervaring in het leveren betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op onze expertise en uitstekende klantenservice, inclusief assistentie met transport.