• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo 15 cm plantentransportband

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
Model15 cm
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kwaliteit en betrouwbare prestaties van onze gebruikte Javo plantentransportbanden. Dit model bestaat uit vier koppelbare delen van elk 6 meter lang en 15 cm breed. Deze banden zijn perfect voor het veilig en efficiënt verplaatsen van je planten.

Bij Duijndam Machines hebben we al 40 jaar ervaring met land- en tuinbouwmachines. Elk van onze machines wordt grondig gecontroleerd voor aflevering door ons deskundig personeel. We weten dat het kiezen van de juiste apparatuur voor je land- of tuinbouwprojecten van essentieel belang is en zijn er om je door het proces te leiden.

Bovendien zijn we er trots op dat we je kunnen bijstaan met het transport van je gekochte machine. Het wordt nog leuker om te investeren in je bedrijf met Duijndam Machines.

Neem een kijkje op onze website: er wacht een breed scala aan betrouwbare gebruikte machines op je. Wil je meer weten over deze Javo plantentransportbanden of een volledig offerte ontvangen? Je kunt dit eenvoudig via onze website doen. Natuurlijk staat het je ook vrij om ons even op te bellen. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Vergelijkbare machines