• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SAMAC S6000 Trilplaat Diesel

Image
Image
Image
Image
1/4

2003

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSamac
ModelS 6000 VA
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt

Omschrijving

Stap vooruit in kracht en betrouwbaarheid met de SAMAC S6000 trilplaat op diesel. Deze robuuste machine is door onze specialisten gecontroleerd en volledig nagekeken, de werking is goed. Met een slagkracht van 6000kg kan deze trilplaat zelfs de zwaarste klussen aan.

Bij Schuurhuis BV richten we ons op kwaliteit. Wij begrijpen als geen ander dat betrouwbare machines essentieel zijn voor de GWW- en hovenierssector. Daarom zorgen we er niet alleen voor dat we topkwaliteit machines aanbieden, maar bieden we ook uitstekende service en dienstverlening.

Voor meer informatie over de SAMAC S6000 trilplaat, neem contact op met onze specialist Niek. Hij helpt je graag verder met je vragen en kan je desgewenst uitgebreid adviseren over de machine.

Schuurhuis BV staat voor je klaar op de Zuiderzeestraatweg 384 in Oldebroek of bereik ons telefonisch via 0525 – 656547. Meer informatie over ons bedrijf en onze producten vind je op onze website www.schuurhuis.nl.

Iedere vakman verdient betrouwbaar materiaal. Kies voor de SAMAC S6000 trilplaat en zorg voor een solide basis voor je werk.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines