• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Storti Bulldog

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

8.665 uur

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStorti
TypeBulldog
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt
Draaiuren8.665 uur

Omschrijving

Laat de heavy lifting in de landbouwsector over aan deze krachtpatser: de Unisorting Bulldog voedermengwagen. Met een indrukwekkende inhoud van 12.000 liter zal deze machine zeker aan al je behoeften voldoen.

Dankzij de Perkins 4-cilinder motor met 109 PK, gekoppeld aan achterwielaandrijving en voorwielbesturing, biedt de Unisorting Bulldog de flexibiliteit en kracht die je nodig hebt om elke klus te klaren.

De mengbak is gemaakt van edelstaal voor extra duurzaamheid en de mechanisch aangedreven horizontale mengvijzels verzekeren een grondige vermenging. De rechter losdeur is voorzien van een los band voor eenvoudige bediening. Plus, de differentieel sper waarborgt een optimale tractie in elke situatie.

Daarnaast is de Bulldog uitgerust met de Moba weeginrichting. Hiermee kan je precies de hoeveelheid benodigd voer afstemmen, wat zorgt voor kostenbesparingen en efficiënter voerbeheer.

Voor meer informatie, neem contact op met Sacha Leus (+31 529461377, info@rmh-agri.eu). Met de Unisorting Bulldog krijg je een betrouwbare, hoogwaardige machine die ontworpen is om je werkzaamheden in de landbouw op rolletjes te laten lopen.

Vergelijkbare machines