• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Mixell TRIO 35 - DEMOWAGEN

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeMixell TRIO 35 - DEMOWAGEN
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht van de RMH Mixell TRIO 35, de perfecte keuze voor elk landbouwbedrijf. Deze demonstratie voermengwagen bevindt zich in een zeer goede algehele, technische en optische staat. Met het serienummer 8368 kun je vertrouwen op zijn betrouwbaarheid en kwaliteit.

Met zijn afmetingen van 9,76x2,7x3,17 meter en 11 messen per vijzel, heeft deze machine alles wat je nodig hebt voor een efficiënte bedrijfsvoering. De mengbak is gemaakt van edelstaal voor een levenslange garantie, met het buitenste segment van de mengvijzels ook gebruikt edelstaal.

Het elektrisch hydraulische systeem maakt de bediening moeiteloos, terwijl het chassis met bladvering en de tandem-as met hydraulische Erf- beremming zorgen voor een soepele rit. Zowel de voorste als de achterste as zijn meelopend gestuurd, en de machine is uitgerust met vier 455/55R22,5-banden.

Extra kenmerken zijn onder andere een verstelbare trekhaak, hydraulische steunpoot, achterbumper met verlichting, ladder en een I-Feed Good 1515 weegsysteem met één display en zes weegstaven. Bovendien biedt de groothoekaftakas je de flexibiliteit die je nodig hebt in verschillende werkomstandigheden.

Daarnaast zijn er tal van optionele functies beschikbaar, zoals elektrische losdeuren aan alle zijden, extra brede losdeuren, glijgoten onder de losdeuren, een luchtrem-systeem, elektrische hydraulische bediening schakelkast, een platform met trap aan de voorkant, een hydraulische steunpoot met handpomp en elektrische bediening, een achteruitrijcamera met scherm links op de tractor en een centraal smeersysteem.

Wil je meer weten over deze geweldige voermengwagen? Neem contact op met Sacha Leus (+31 529461377, info@rmh-agri.eu) voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12000 kg

Vergelijkbare machines