• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Turbomix 20 GOLD

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeTurbomix 20 GOLD
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de ongeëvenaarde efficiency en gebruiksgemak van onze RMH Turbomix 20 GOLD voedermachine. Deze betrouwbare machine, in uitstekende algehele, technische en optische staat, is een onmisbaar hulpmiddel op het veld, waar de landbouw altijd om betrouwbare, robuuste en tijd besparende oplossingen vraagt.

Met zijn roestvrijstalen mengbak van circa 1 meter hoog, garandeert deze machine levenslange duurzaamheid. De invoertunnel is voorzien van een rubberen invoerband van 645 mm breed, en er zijn hydraulisch bediende losdeuren aan zowel de linker- als rechterzijde, beide met een 40 cm uitschuifbare losband.

De hart van de Turbomix 20 GOLD wordt aangedreven door een robuuste Volvo-Penta TAD870 motor met 6 cilinders en 218 PK. De cabine is voorzien van fingertip-control en is comfortabel warm en geluidsarm, voor optimale werkcondities. Het zicht rondom is onbelemmerd voor veiliger manoeuvreren.

De Maximo XXL Grammer Actimo stoel, heavy-duty voor- en achterassen en aandrijving van Carraro, zorgen voor stabiliteit en soepelheid op de weg. De vierwielbesturing en vierwielaandrijving, samen met de hydraulische vering op de voor- en achteras, zorgen voor een probleemloze bediening, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Onze RMH Turbomix 20 GOLD is ook uitgerust met een hydraulisch invoersysteem voor mineralen en vitaminen, automatisch smeersysteem, regelbare invoerband en airconditioning voor een comfortabele cabineomgeving. De hydraulisch verstelbare cabine hoogte ondersteund een perfect zicht op de werkzaamheden.

Onze machine wordt geleverd met het serienummer 6649. Neem voor meer informatie contact op met Sacha Leus op +31 529461377 of stuur een e-mail naar info@rmhmixers.eu. Maak van de landbouw een efficiëntere en comfortabelere ervaring met de RMH Turbomix 20 GOLD voedermachine.