• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Mixell TRIO45 DEMOWAGEN

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeMixell TRIO45 DEMOWAGEN
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een voermengwagen van ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties, neem dan een kijkje naar de RMH Mixell TRIO45. Deze demo-wagen is een uitstekende optie voor professionals in de landbouw die streven naar efficiëntie en precisie.

Met zijn ruime laadruimte van maar liefst 45.000 liter voldoet de RMH Mixell TRIO45 aan al je behoeften. De wagen is groot, maar toch compact bij 9,76m in de lengte, 2,8m in de breedte en 3,67m in de hoogte, om te voldoen aan de robuuste eisen van de landbouw.

De RMH Mixell TRIO45 komt met drie verticale vijzels met overlappings-systeem en 11 messen per vijzel. Dit betekent dat zelfs de grootste ladingen efficiënt en effectief worden gemengd. Bovendien garandeert de edelstaal in de mengbak en op de buitenste segmenten van de mengvijzels een levenslange duurzaamheid.

Bij deze voermengwagen is ook aan de veiligheid gedacht. De tandemas come met een hydraulische Erf-beremming en is meelopend gestuurd voor optimale controle. Het voertuig is ook uitgerust met een I-feed Good 1515 weegsysteem met een display en zes weegstaven, wat je helpt bij het nauwkeurig opvolgen van de lading.

Bovendien kan de RMH Mixell TRIO45 worden geüpgraded met tal van fantastische opties. Van elektrische losdeuren tot een luchtrem-systeem, extra brede losdeuren, een platform met trap aan de voorkant, glijgoten onder losdeuren, en nog veel meer. Elk van deze functies is ontworpen om de voermengwagen eenvoudiger en effectiever te maken in het gebruik.

Neem contact op met Sacha Leus op +31 529461377 of info@rmh-agri.eu voor meer informatie over de RMH Mixell TRIO45.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12600 kg

Vergelijkbare machines