• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Turbomix 22 Gold

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

7.600 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeTurbomix 22 Gold
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren7.600 uur

Omschrijving

Op zoek naar de ideale voermengwagen voor je landbouwbedrijf? Dan is de RMH Turbomix 22 Gold exact wat je nodig hebt. Dit model, met serienummer 6604, vertegenwoordigt de absolute top in voermengtechnologie.

De mengbak is vervaardigd uit edelstaal tot ongeveer een hoogte van 1 meter. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde duurzaamheid, met een levenslange garantie. De invoertunnel heeft een rubber invoerband en is 645mm breed. Daarnaast beschikt het over een hydraulisch werkende losdeur aan de linkervoorzijde en rechtervoorzijde, beiden voorzien van een uitschuifbare losband.

Onder de motorkap vind je een krachtige Volvo-Penta TAD870, 6 cilinder, 218PK, Tier IV-Final motor. De cabine is uitgerust met een fingertip-control voor makkelijk gebruik, is geluidsarm en heeft verwarming voor die koude werkdagen. Bovendien biedt het je een optimaal zicht rondom.

Comfort is van het grootste belang bij lange werkdagen, en dat is precies wat het Grammer Actimo model Maximo XXL je biedt. Daarbij is de cabine hydraulisch in hoogte verstelbaar.

De RMH Turbomix 22 Gold is niet alleen een krachtige performer, maar ook een echt werkpaard dankzij de Carraro heavy duty voor- en achteras en aandrijving. Het is ontworpen met vier-wielbesturing, vierwielaandrijving en hydraulische vering op zowel de voor- en achteras.

Extra features die deze voermengwagen onderscheiden zijn onder andere een voorverwarmingssysteem voor hydrauliekolie, verwarmde buitenspiegels, een automatisch smeersysteem, airconditioning, mineralen/vitaminen invoer in de mengbak en 2 hydraulische tegenmessen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Sacha Leus (+31 529461377, info@rmh-agri.eu). De RMH Turbomix 22 Gold wacht op je, klaar om een revolutie in je voederverwerking tot stand te brengen.