• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Premium 21

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

14.700 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypePremium 21
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren14.700 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een stevige, grote voermengwagen? Ontdek dan de RMH Premium 21. Deze machine is gebruikt binnen de landbouwsector en heeft een laadruimte van maar liefst 21.000 liter. Dat betekent dat je aanzienlijke hoeveelheden voer tegelijk kunt vervoeren, zelfs over grotere afstanden.

Aan kracht geen gebrek, deze voermengwagen wordt aangedreven door een betrouwbare Deutz TCD 2013 motor met 4 cilinders en 175 PK. Je kunt dus rekenen op een sterke prestatie, zelfs onder zwaardere omstandigheden.

De RMH Premium 21 beschikt ook over edelstaal in de mengbak, ongeveer 1 meter hoog, en op de buitenste segment van de vijzels. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en levensduur van de machine.

Hydraulische tegenmessen, 4 losdeuren en 2 uitschuifbare loskettingen aan beide zijden optimaliseren het gebruiksgemak en de efficiëntie. Daarnaast is de machine uitgerust met vierwielsturing en -aandrijving voor maximale manoeuvreerbaarheid.

Goed zicht en comfort zijn gegarandeerd met verwarmde buitenspiegels en airconditioning. De automatische smering zorgt voor een betrouwbare werking en verlengt de levensduur van essentiële onderdelen.

Hoewel de algemene toestand van de machine minder is, biedt de RMH Premium 21 nog steeds veel potentieel. De laatste inspectie is uitgevoerd op 25-6-2020.

Mocht je meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met Sacha Leus op +31 529461377 of via info@rmh-agri.eu. Zij helpt je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15200 kg

Vergelijkbare machines