• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH WAV 18

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeWAV 18
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Duik in de wereld van efficiënte mengoplossingen met de RMH WAV 18 voermengwagen. Ideaal voor het sterke toepassingsgebied van landbouw, deze machine heeft een laadruimtecapaciteit van maar liefst 18.000 liter.

Uiteraard is efficiëntie niets zonder precisie. Daarom is de RMH WAV 18 uitgerust met 8 messen per vijzel en 4 extra mechanische tegenmessen. Hiermee levert hij een fijn en gelijkmatig mengresultaat om de voedingswaarde van je veevoer te optimaliseren.

Veiligheid en gebruiksgemak zijn geen bijzaak bij dit model. De RMH WAV 18 heeft een hydraulische steunpoot, wat bijdraagt aan de stabiliteit tijdens het laden en lossen. Er is een losdeur midden achter en een handige losband aan de achterzijde om het werk van boeren te verlichten.

En het beste moet nog komen. De RMH WAV 18 heeft een vertragingskast met 2 snelheden, waardoor je de controle kunt afstemmen op de taak die voorhanden is.

Het team van RMH staat klaar met Sacha Leus als jouw contactpersoon. Neem contact met hen op via +31 529461377 of info@rmh-agri.eu voor meer informatie over deze efficiënte voermengwagen. De RMH WAV 18 wacht op je om je agrarische processen naar een hoger niveau te tillen.