• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Trioliet Solomix 3-4600

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrioliet
TypeSolomix 3-4600
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en robuuste voermengwagen voor jouw landbouwactiviteiten? Overweeg dan de Trioliet Solomix 3-4600. Deze machine heeft een laadruimte met een indrukwekkende capaciteit van 46.000 liter, waarmee je in staat bent om grote hoeveelheden voer tegelijk te verwerken.

Deze Trioliet Solomix 3-4600, algemeen in goede staat, is voorzien van drie verticale mengvijzels die zorgen voor een optimale menging van het voer. Met mogelijkheden om zowel links, rechts als aan de achterkant te lossen, biedt deze machine veel flexibiliteit. De vijf losdeuren zorgen voor gemak bij de verdeling van het voer.

Deze drie-asser met enkellucht is uitgerust met een weegsysteem, dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheden voer kan mengen. Het bevat ook hydraulische tegenmessen voor het gemakkelijk snijden en laden van het voer, evenals een hydrauliekkoeler om oververhitting te voorkomen.

Omdat de technische en optische staat van de machine goed zijn, kan je rekenen op een betrouwbare en duurzame prestaties. Neem contact op met Sacha Leus (+31 529461377, info@rmh-agri.eu) voor meer informatie over deze voermengwagen. Ontdek hoe de Trioliet Solomix 3-4600 een waardevolle aanvulling kan zijn voor jouw agrarische onderneming.

Vergelijkbare machines