• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH TurboMix 24 GOLD

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeTurboMix 24 GOLD
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een voedermachine die je landbouwproductiviteit naar het volgende niveau tilt? Dan is dit misschien wel wat voor je: de RMH TurboMix 24 Gold voedermachine.

Dit type machine is ideaal voor de landbouwsector. Het heeft slechts één eigenaar gehad en is in bijzonder goede staat - zowel optisch als technisch. Met een serienummer van 7005 staat deze TurboMix klaar om aan jouw landbouwbehoeften te voldoen.

Ruimtegebrek zal niet snel een probleem zijn, want de machine heeft een laadruimte van maar liefst 24.000 liter. En de afmetingen van 10.7 x 2.5 x 3.31 meter zorgen verder ervoor dat de machine prima inzetbaar is voor grootschalige operaties.

De machine heeft ongeveer 3900 draaiuren op de teller en is uitgerust met een krachtige Volvo-Penta TAD870, 6 cylinders en 282PK motor die voldoet aan de TIER IV-Final normen. Met 12 messen per vijzel levert deze voedermachine hoogwaardige prestaties.

En de TurboMix gaat verder dan alleen hoge prestaties. De machine is ook ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, met veel onderdelen van edelstaal: in de mengbak, op het buitenste segment van de vijzels, in de freesbehuizing, de frees zelf en in de invoertunnel.

Daarnaast is de RMH TurboMix 24 Gold uitgerust met diverse functies en toevoegingen voor comfort en gebruiksgemak. Denk aan verwarmde buitenspiegels, een in hoogte verstelbare cabine, hydraulische aanvoer van mineralen/vitaminen, automatisch smeersysteem en airconditioning.

De machine heeft vierwielsturing en vierwielaandrijving voor optimale manoeuvreerbaarheid. Ook beschikt de machine over meerdere losdeuren, inclusief een rechts voor met uitschuifbare afvoerband.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sacha Leus (+31 529461377, info@rmh-agri.eu). Zij staat klaar om je te helpen met je vragen en kan je meer vertellen over de mogelijkheden van deze voedermachine. Met de RMH TurboMix 24 Gold voedermachine ben je klaar voor de toekomst van landbouw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht17500 kg