• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH VSL 14

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

15.380 uur

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeVSL 14
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt
Draaiuren15.380 uur

Omschrijving

Duik in de wereld van de landbouw met deze RMH VSL 14 voermengwagen. Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, deze betrouwbare, middelgrote machine brengt uitzonderlijke efficiency naar elke boerderij. Hoewel de kleur onbekend is, deembed zich in het feit dat deze machine het hart van uw boerderij zou kunnen worden.

Uitgerust met een laadruimte van 14.000 liter kunt u met vertrouwen uw dagelijkse werkzaamheden aanpakken. Dankzij de laatste inspectie op 10-6-2020 en de status als 'gemiddeld' zowel technisch als optisch, is deze wagen in staat om direct aan het werk te gaan.

De machine is aangedreven door een sterke Deutz BF4m1013ec, 4 cil, 156 PK motor en heeft 10 messen per vijzel. Het gebruik van hoogstaand edelstaal in de mengbak en vijzel zorgt voor een lange levensduur en minder onderhoud. Extra functionaliteiten zoals verwarmde buitenspiegels, afvoer deuren aan beide zijden en airconditioning tonen de aandacht voor detail en het comfort van de bestuurder.

Met zowel achterwielaandrijving als voorwielsturing hebt u de volledige controle over de machine. Deze veelzijdigheid maakt de RMH VSL 14 een ideale keuze voor iedere landbouwomgeving.

Neem contact op met Sacha Leus op (+31 529461377, info@rmh-agri.eu) voor meer informatie over deze voermengwagen. Dit is een mooi voorbeeld van onze veelzijdige selectie van landbouwmachines, klaar om aan uw wensen te voldoen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht16655 kg

Vergelijkbare machines