• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Megamix 18

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

13.650 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeMegamix 18
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren13.650 uur

Omschrijving

De RMH Megamix 18 voermengwagen is een sterke en betrouwbare partner voor je boerderij. Met een inhoud in de laadruimte van 18.000 liter kan deze machine een flinke hoeveelheid voer verwerken. Je kunt deze wagen dus zonder problemen inzetten op een grootschalige boerderij.

Deze machine is uitgerust met een krachtige Deutz TCD 2012, 6 cilinder motor met 208 pk. Het edelstaal in de mengbak, wat ongeveer een meter hoog is, zorgt voor duurzaamheid en lang ligvermogen. Met 12 messen per vijzel, krijg je gegarandeerd een fijne en gelijkmatige mix van je voer.

Verder wordt het gebruiksgemak van de RMH Megamix 18 vergroot door wat fijne extra’s waarbij aan alles is gedacht. Zo beschikt de wagen over een automatisch smeersysteem en vier hydraulische tegenmessen voor nauwkeurigheid en gemak.

De voermengwagen is ontworpen met oog voor comfort en veiligheid. De verwarmde buitenspiegels zijn ideaal voor werkdagen tijdens de koude seizoenen en dankzij de airconditioning houd je het hoofd koel tijdens warme zomerdagen. De achterwiel aandrijving en voorwielsturing maken het manoeuvreren van deze voermengwagen een makkie.

Ook aan de details is gedacht. Zo beschikt de Mengamix 18 over een losdeur midden voor en de losketting voor, links en rechts lossend, verhoogt de efficiëntie en flexibiliteit.

Kortom, de RMH Megamix 18 voermengwagen kan een waardevolle aanvulling zijn voor je landbouwactiviteiten. Weet dat je altijd contact op kunt nemen met Sacha Leus (+31 529461377, info@rmh-agri.eu) voor meer informatie of eventuele vragen. Zoals ingeruild, staat deze machine te wachten op een nieuwe werkplek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13610 kg

Vergelijkbare machines