• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Megamix 21W

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

3.865 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeMegamix 21W
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren3.865 uur

Omschrijving

Met de robuuste en veelzijdige RMH Megamix 21W voermengwagen ben je helemaal klaar voor elke landbouwuitdaging. Het heeft een ruime laadcapaciteit van 21.000 liter, zodat zelfs de grootste voerklussen in een handomdraai kunnen worden geklaard. De algemene en technische staat van deze machine zijn beide goed, met een recente inspectie op 25 juni 2020, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare machine koopt.

Onze Megamix 21W is uitgerust met 12 messen per vijzel voor een optimale mengprestatie. De Deutz TCD 2012 6-cilinder motor levert 208 pk. Bovendien is hij uitgerust met een edelstalen behuizing aan de achterkant van de frees voor extra robuustheid.

Deze voermengwagen heeft 4 hydraulische tegenmessen voor maximale efficiëntie, evenals verwarmde buitenspiegels voor de koude dagen. Bovendien is er een afzonderlijke losdeur in het midden van de voorkant voor meer flexibiliteit bij het lossen van het voer.

Vergeet de losketting niet, compleet met een edelstalen bodem voor links- en rechtshandig lossen, dus geen stress meer om de voermachine de juiste kant op te sturen. Dankzij achterwielaandrijving en voorwielbesturing kan hij eenvoudig over elk type terrein navigeren.

Tenslotte, niemand houdt van werken in een oncomfortabele omgeving. Daarom is de Megamix 21W uitgerust met een volledig functionerende airconditioning om te zorgen voor een koele en comfortabele cabine, ongeacht het weer buiten.

Vragen? Neem dan contact op met Sacha Leus via +31 529461377 of info@rmh-agri.eu voor meer informatie. Maak de slimme keuze voor je landbouwbehoeften en kies voor de RMH Megamix 21W voermengwagen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13860 kg

Vergelijkbare machines