• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH VS 11

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

8.230 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeVS 11
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren8.230 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare voermengwagen voor op de boerderij? Overweeg de RMH VS 11, een machine met goede algehele en technische staat. Deze ruime voermengwagen heeft een inhoud van 11.000 liter, dus het kan een aanzienlijke hoeveelheid voer tegelijk mengen.

De RMH VS 11 wordt aangedreven door een 120 PK sterke, Deutz 4-cilindermotor. Deze motor is onlangs gereviseerd en verkeert in uitstekende staat. Daarnaast is de machine uitgerust met mechanische contramessen om zorgvuldig en snel te mengen, waardoor je waardevolle tijd bespaart tijdens je dagelijkse boerderijwerkzaamheden.

Met het oog op comfort en efficiëntie beschikt de RMH VS 11 over twee camera's en twee schermen, waarmee je eenvoudig zicht houdt op alle aspecten van het voermengproces. De mengbak is uitgevoerd in edelstaal voor een lange levensduur en gemakkelijke reiniging. Er is zelfs een automatisch smeersysteem inbegrepen, zodat je machine aan het einde van de dag weer klaar is voor de volgende.

De RMH VS 11 beschikt ook over twee losdeuren aan de linkerkant en de rechterkant, elk met een eigen voergoot eronder. Hierdoor is het mogelijk om het voer eenvoudig en gelijkmatig te verspreiden over het voerpad. Verwarmde buitenspiegels verbeteren de zichtbaarheid onder alle weersomstandigheden.

Meer weten over de RMH VS 11 voermengwagen? Neem dan gerust contact op met Sacha Leus op +31 529461377 of info@rmh-agri.eu. Vertrouw op de kwaliteit en duurzaamheid van RMH in je landbouwbedrijf.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6800 kg

Vergelijkbare machines