• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Trioliet Triotrac 2-2400 NEW EDITION

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

6.500 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrioliet
TypeTriotrac 2-2400 NEW EDITION
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren6.500 uur

Omschrijving

De Trioliet Triotrac 2-2400 New Edition is de perfecte voermengwagen voor elke professionele landbouwomgeving. Met een ruime laadcapaciteit van 24.000 liter kan deze machine grote hoeveelheden voer verwerken, waardoor je bedrijfsefficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd.

Dit model is in een algeheel goede staat, dat is de algemene, technische én optische staat. Onder de motorkap ligt een krachtige JCB 4-cilinder motor met 163 pk, geschikt voor snelheden tot 40 km/u. Dankzij de 4-wiel aandrijving kan de machine makkelijk overweg met ruwer terrein.

De hydraulisch geveerde besturing maakt een soepele bediening van de machine mogelijk, zelfs op oneffen ondergronden. De aanvullende liftas die ook gestuurd kan worden, biedt nog meer flexibiliteit en controle.

De Triotrac 2-2400 is uitgerust met twee camera's en een scherm voor verbeterd zicht. Het model heeft een losdeur aan de voorkant die traploos instelbaar is, evenals de opvoerband die recent is vernieuwd in 2021.

De voermengwagen heeft ook een centrale smering, waardoor het onderhoudsgemak aanzienlijk verbetert. Het voertuig heeft ook een weeginrichting voor nauwkeurige voerverdeling. De hydraulisch in hoogte verstelbare cabine zorgt voor optimaal zicht en bedieningscomfort. Binnenin vind je een luchtgeveerde stoel, airco en radio voor extra comfort.

Verwarmde buitenspiegels zijn ook inbegrepen, ideaal voor die koude vroege ochtenden. Neem voor meer informatie contact op met Sacha Leus via de aangegeven contactgegevens.

Dankzij deze uitgebreide functies is de Trioliet Triotrac 2-2400 New Edition de meest veelzijdige oplossing voor jouw voermengbehoeften in de landbouw. *Serienummer: 7914*.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht17600 kg