• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Mixellium 14

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

11.000 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeMixellium 14
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren11.000 uur

Omschrijving

Jouw toekomstige betrouwbare partner in het landbouwproces, de RMH Mixellium 14, biedt een uitstekend mengvermogen met een laadruimte van 14.000 liter. Ondanks een onbekende kleur, laat de kracht en degelijkheid zich in geen enkele kleur onderdrukken. En het klinkt niet alleen goed: de algemene, technische en optische staat van deze machine is gemiddeld, wat betekent dat deze nog steeds effectief en betrouwbaar is voor jouw taken op de boerderij.

De machine heeft een laatste inspectie ondergaan op 10-6-2020 en biedt sterke kenmerken, zoals 10 messen per vijzel voor een optimale verwerking van je voer. Daarnaast is deze voermengwagen uitgerust met een automatisch smeersysteem en verwarmde buitenspiegels - ideaal voor de koudere periodes.

De voermengwagen wordt geleverd met 2 losdeuren, zowel links als rechts voor, die zorgen voor een gemakkelijke en gelijkmatige verdeling van het voer. De afvoerketting aan zowel de linkerkant als de rechterkant van de machine biedt een robuuste oplossing voor de levering van jouw voer.

Als kers op de taart beschikt het over aandrijving op de achterwielen en een vierwielaandrijving die bijdraagt aan de stabiliteit en wendbaarheid van de machine. Ten slotte is het gemakkelijk en comfortabel te bedienen dankzij de airconditioning voor comfort tijdens werkzaamheden in zowel warme als koude omstandigheden.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer te weten komen? Neem dan contact op met Sacha Leus op het nummer +31 529461377 of via info@rmh-agri.eu.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13260 kg

Vergelijkbare machines