• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SCHOUTEN Quickfeed VDW 130

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchouten
TypeQuickfeed VDW 130
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Overweeg je de aanschaf van een landbouwvoermachine? Dan is de Schouten Quickfeed VDW 130 wellicht iets voor jou. Deze machine, in algemene, technische en optische goede staat, biedt een inhoud in de laadruimte van maar liefst 13.000 liter.

Het apparaat heeft afgelopen december nog een inspectie doorstaan en is klaar om ingezet te worden op je boerderij. De Schouten Quickfeed VDW 130 laat zich gemakkelijk inzetten; hij is aan de voorkant lossend en heeft een losband die zowel links als rechts lossend is - handig voor de flexibele sturing van je dagelijkse werkzaamheden.

Bovendien is de machine voorzien van een hydraulische steunpoot, wat hem stabiel en veilig maakt tijdens het gebruik. Zo betrouwbaar kan voeden zijn!

De kleur van de machine is momenteel onbekend, maar laat dit je niet beïnvloeden. Het gaat om de prestaties en de efficiëntie en die zijn uitstekend bij de Schouten Quickfeed VDW 130.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sacha Leus via +31 529461377 of info@rmh-agri.eu. Ze helpt je graag verder in je zoektocht naar de ideale voedermachine voor jouw toepassingsgebied.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3340 kg

Vergelijkbare machines