• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Premium 21

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

8.500 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypePremium 21
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren8.500 uur

Omschrijving

Verhoog je efficiëntie in de landbouw met deze RMH Premium 21 voermengwagen. Met een ruime inhoud van maar liefst 21,000 liter en een formaat van 9.7 x 2.65 x 3.2 meter, is dit de krachtpatser die je nodig hebt voor jouw grootschalige landbouwactiviteiten. De voermengwagen is voorzien van twee messen per vijzel, waardoor het mengen van voer uiterst effectief gebeurt.

Onder de motorkap vind je een krachtige 4-cilinder Deutz TCD 2013 motor met 175 PK, die zelfs onder zware belasting vlot blijft draaien. De mengbak is ongeveer 1 meter hoog en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Hetzelfde edelstaal is gebruikt op de buitenste segmenten van de vijzels, die ongeveer 10 centimeter zijn.

Maar er is meer. Deze voermengwagen is uitgerust met twee hydraulische tegenmessen en een automatisch smeersysteem, wat helpt bij het onderhoud van de machine. Comfort op de werkvloer is ook gedacht. De verwarmde buitenspiegels zorgen voor zicht, zelfs in koele weersomstandigheden. Het voertuig heeft vier losdeuren en een uitschuifbare losketting aan de linkerkant vooraan, voor eenvoudige en effectieve lossing van de voermengsels.

Tot slot, de RMH Premium 21 voermengwagen beschikt zowel over vierwielaandrijving als vierwielsturing, zodat je op elk terrein gemakkelijk kunt manoeuvreren. Met zijn algemene, technische en optische staat als gemiddeld, is het de solide keuze die je nodig hebt voor je landbouwactiviteiten.

De laatste inspectie is uitgevoerd op 25-06-2020. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Sacha Leus op (+31 529461377, info@rmh-agri.eu).

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15800 kg

Vergelijkbare machines