• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker DPU 6055

Image
Image
1/2

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDPU 6055H
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar betrouwbare machines en gereedschap voor je GWW- of hovenierswerkzaamheden? Bij SCHUURHUIS BV vind je wat je nodig hebt. We introduceren de Wacker Neuson DPU 6055, een robuuste trilplaat aangedreven door diesel die ongelofelijk slagkrachtig is met 6000 kg.

Dit apparaat is voorzien van periodiek onderhoud voor een optimale werking en lange levensduur. Het is ideaal om te gebruiken bij uiteenlopende projecten op het gebied van bouw en landschapsaanleg, zoals bestratingswerkzaamheden, grondverdichting en trottoirconstructie.

Bij Schuurhuis BV streven we ernaar om je alleen het beste te bieden als het gaat om meetapparatuur, gereedschap en machines. Onze expertise en uitstekende service staan garant voor de kwaliteit van de producten die we verkopen.

Bezoek onze website of kom langs in onze showroom aan de Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de juiste machine of het gereedschap dat je nodig hebt. Neem vandaag nog contact op via 0525 – 656547.

Schuurhuis BV, dé specialist in meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Vertrouw op de kwaliteit van onze apparatuur en gereedschap.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht476 kg

Vergelijkbare machines