• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

DOORZAAIMACHINE Greenseeder 1150 minitrekker grasz

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

N. Drost Handelsonderneming

Meikade 42
6718VK Ede gld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoorzaaimachine
TypeGreenseeder 1150 minitrekker grasz
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteitsmachine voor je landbouwwerkzaamheden? Maak kennis met de doorzaaimachine van het merk Greenseeder, model 1150. Deze machine is in zeer goede algemene, technische én optische staat. Een garantie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Deze Greenseeder 1150 heeft een werkbreedte van 115 cm. Dit zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken op elk terrein. Bovendien weegt de machine 510KG, waardoor hij robuust en stabiel aanvoelt tijdens het werk.

De machine heeft schijven om de 4cm en de hoogte is instelbaar. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurig en naar eigen voorkeur te zaaien. Daarnaast is de hoeveelheid zaad die de machine zaait instelbaar. Zo heb je altijd de volledige controle over jouw zaaiwerkzaamheden.

De kleur van de machine is op dit moment onbekend, maar laat dat je niet weerhouden. De kwaliteit en de prestaties van deze doorzaaimachine zijn immers wat echt telt.

Heb je interesse in de Greenseeder 1150 of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Nico Drost. Je kunt hem bereiken op het telefoonnummer +31 620996444 of via e-mail op info@drostede.nl. Let op: de getoonde prijs voor deze machine is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht510 kg

Vergelijkbare machines