• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ahlmann AZ 85

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

7.480 uur

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Wim Overbeek Landbouwshovels BV

Klavermaten 73
7472DD Goor

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAhlmann
TypeAZ 85
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt
Draaiuren7.480 uur

Omschrijving

Ontdek deze Ahlmann AZ 85 wiellader, een betrouwbare ster op het gebied van Bouwtoepassingen en terreinverplaatsing. Met een stoere en robuuste verschijning, onbekende kleur en starre onderstel, is het klaar om je zware lasten te verplaatsen.

Gebouwd in 1999, heeft deze machine een draaiuur van slechts 7.480 uur. Aangedreven door een DEUTZ motor met 53.5 kW / 71 PK, heeft deze wiellader de kracht en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor veeleisende taken.

Wat betreft de banden heb je niets meer te wensen. Zowel de voor- als achterbanden hebben een resterend profiel van 100%. Dus je bent verzekerd van optimale tractie en stabiliteit, ongeacht het terrein waarop je werkt.

De machine wordt geleverd met een hydraulische snelwissel, een 3e hydraulische functie, 4 wielaandrijving, Zwenkgiek en een dichte bak. Dit verbetert het totale gebruiksgemak en functionaliteit van de wiellader, waardoor je je werk sneller en efficiënter kunt doen.

Ben je al enthousiast? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor meer informatie. Het referentienummer van de machine is 6983. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw operatie. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur voor jouw project.

Een Ahlmann AZ 85, de wiellader die jouw werk een stuk makkelijker maakt.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorDeutz BF4L1011

Opties

  • 2-delige giek

Vergelijkbare machines