• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sormac SO-50/250 R ontstener

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSormac
ModelSO-50/250 R
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bent je op zoek naar betrouwbare land- en tuinbouwmachines? Overweeg dan deze Sormac SO-50/250 R schroefontstener. Deze machine is speciaal ontworpen voor gebruik met alle wortelgewassen en kan de levensduur van andere apparatuur in je productielijn aanzienlijk verlengen. Dankzij zijn robuuste constructie is hij uiterst duurzaam, slijtvast en betrouwbaar, wat zorgt voor een probleemloze werking.

De Sormac schroefontstener bestaat uit een rechthoekige opvangtrechter met een verticale transportschroef. De transportschroef wordt aangedreven door een reductiekast en samen met de roterende werking van de verticale schroef ontstaat er een zachte zuigkracht. Dit maakt het mogelijk om met minimale schade en verlies aan product de stenen van je oogst te scheiden. Voor een nog betere scheiding van het zand van vervuilde producten is er de mogelijkheid om een conus opvangtrechter te gebruiken.

Tijdens de werking wordt het water en de oogst omhoog gezogen en kan het water terug omlaag vallen. De zwaardere stenen en andere ongewenste deeltjes blijven dan achter in de trechter, terwijl het schone en steenvrije product naar de bovenkant van de transportschroef wordt getransporteerd.

Afhankelijk van de grootte van het product kan deze machine maximaal 5 ton per uur verwerken. Bovendien heeft het een indrukwekkend laag waterverbruik van ongeveer 100 liter per 1.000 kilogram product. Het is ook gemakkelijk te reinigen en toegankelijk voor onderhoud.

Met al 40 jaar ervaring in de levering van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, controleert Duijndam Machines elk item voor aflevering en voorziet het van deskundig personeel voor ondersteuning. Transportassistentie is beschikbaar op aanvraag.

Ontdek meer over de Sormac schroefontstener op de website van Duijndam Machines of neem direct contact met ons op voor een volledige offerte. Bekijk ook ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines voor al je land- en tuinbouwbehoeften.