• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa Goldlift 14.70 III S Spinhoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
TypeGoldlift 14.70 III S Spinhoogwerker
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Hinowa Goldlift 14.70 III S Spinhoogwerker, de ideale partner voor al je klussen in de bouwsector. Deze zeer efficiënte en betrouwbare hoogwerker is aangedreven door rupsbanden voor een uitstekende navigatie, zelfs op moeilijk terrein.

Dit sublieme stuk techniek uit 2011 met een knikarm heeft een werkhoogte van 14 meter en een zijdelings bereik van 7 meter. Hoe fantastisch is dat? Ongeacht de hoogte of zijdelingse afstand, je klus is binnen handbereik.

Met een verrassend eigengewicht van slechts 1700 KG, is deze machine gemakkelijk te verplaatsen en toch geschikt om zware klussen aan te pakken. Het wordt aangedreven door een brandstofmotor en heeft een 230 volt aandrijving, voor een vlekkeloze werking.

De Hinowa Goldlift 14.70 III S Spinhoogwerker is uitgerust met een stempelautomaat, voor verhoogde stabiliteit en veiligheid. Bovendien wordt hij bediend met een radiografische afstandsbediening. Met de verstelbare onderwagen, heb je de nodige flexibiliteit om aan verschillende omstandigheden aan te passen.

En dat is niet alles. Deze hoogwerker is voorzien van een Jib Arm voor extra bereik en precisie, en de manbak is uitgerust met stroom, lucht en water. De hoogwerker wordt geleverd met een nieuwe keuring, wat getuigt van de hoge kwaliteitsnormen die worden gehandhaafd.

Transport en inruil zijn mogelijk in overleg. Wil je meer weten? Neem contact op met Luuk van Elk voor meer informatie.

Kies voor een machine die je kan bijstaan in al je uitdagingen op de bouwplaats. Kies voor de Hinowa Goldlift 14.70 III S Spinhoogwerker.