• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EasyLift Ra24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
TypeRa24 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de krachtige prestaties en efficiëntie van onze Easylift RA24 Spinhoogwerker. Deze machine is specifiek ontworpen voor gebruik binnen de bouwsector, met indrukwekkende specificaties die je helpen bij het bereiken van nieuwe hoogtes.

Dankzij de rupsaandrijving kan deze hoogwerker met gemak ruw terrein aan, terwijl de knikarm zorgt voor een uitstekende reikwijdte en flexibiliteit. Met een werkhoogte van maar liefst 23,50 m en een zijdelingsbereik van 12,00 m, biedt deze machine een groots perspectief op je werkplaats.

De Easylift RA24 kent een eigen gewicht van 3.250 kg en heeft een maximaal laadvermogen van 230 kg. De stempelafmetingen zijn flink: 2,50 x 5,10 m en 3,8 x 3,90 m. Hiermee staat de machine stabiel en veilig, zelfs op grotere hoogte.

Met de 160 graden draaibare manbak en de Jib arm krijg je net dat extra bereik en flexibiliteit die je nodig hebt voor de meest complexe projecten. De machine wordt aangedreven door een krachtige Kubota Diesel motor, maar biedt ook de optie voor een elektrische aandrijving met een 230v elektromotor.

Handig is de radiografische afstandsbediening, bedoeld om de machine op afstand volledig te besturen. En de stroomaansluiting in de manbak maakt het mogelijk om zonder probleem elektrisch gereedschap te gebruiken.

Neem voor meer informatie, of om te informeren naar de mogelijkheden voor inruil of transport, contact op met Luuk van Elk. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met optionele extra's.

Vergelijkbare machines