• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EasyLift R 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
TypeR 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je actief in de bouwsector en op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? Overweeg dan zeker eens de splinternieuwe Easylift R180 Spinhoogwerker.

Dit hightech stukje apparatuur met rupsaandrijving en een knikarm is robuust en betrouwbaar, klaar om u van dienst te zijn bij uiteenlopende bouwprojecten. Wat als eerste opvalt is zijn indrukwekkende werkhoogte van maar liefst 18 meter. Daarnaast biedt hij een aanzienlijk zijdelings bereik van 8,5 meter en heeft hij een maximale capaciteit van 200 kg.

De Easylift R180 is niet alleen krachtig, maar ook flexibel. De 180 graden draaibare manbak en jib arm dragen bij aan het gebruiksgemak. De stempel afmetingen bedragen 3.10 x 3.10 m en de transportafmetingen zijn 4.78 x 0.89 x 1.95 m, waardoor deze machine gemakkelijk te vervoeren is.

Bovendien beschikt deze hoogwerker over een Honda benzinemotor als aandrijvingsbron, maar een 230V elektromotor is ook mogelijk voor een stillere en duurzamere werking. Het rijwerk is verstelbaar en er is een stroomaansluiting beschikbaar in de manbak. Verder is er zelfs een lucht / wateraansluiting in de manbak aanwezig. Zijn eigen gewicht is 2200 kg, waardoor hij stabiel en betrouwbaar is voor al uw hoogteklussen.

Maar dat is nog niet alles. Optioneel zijn er nog vele extra's mogelijk zoals een Hatz Dieselmotor, een Lithium accu aandrijving voor een 100% elektrische en emissieloze werking, non-marking tracks, aanpassing naar bedrijfskleuren, een radiograaf, afstandsbediening en zelfs stempel automaat / Zelfnivellering.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij Luuk van Elk via telefoonnummer +31 610718390 of +31 636065431, of stuur een e-mail naar info@luukvanelk.nl. Inruil of transport is in overleg mogelijk.

Vergelijkbare machines