• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EasyLift R 210 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
TypeR 210 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige hoogwerker? Dan is deze splinternieuwe Easy Lift R210 Spinhoogwerker misschien wel de machine die je nodig hebt. Of je nu werkt in de bouw of andere sectoren, deze hoogwerker biedt je alle vereiste kracht en flexibiliteit om je werkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Voorzien van een Honda benzine motor en een extra 230v elektromotor voor een duurzamere optie, levert deze hoogwerker altijd top prestaties. Het is bovendien uitgerust met een verstelbaar rupsonderstel en de machine kan bediend worden via een afstandsbediening voor een gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.

De Easy Lift R210 heeft een werkhoogte van 21.20 m en een zijdelingsbereik tot 11.00 m. Daarnaast kan het een maximaal gewicht van 200 kg dragen. De stempelafmetingen zijn aanpasbaar en de transportafmetingen zijn compact genoeg voor gemakkelijk vervoer. Extra handige functies zijn onder andere een 180 graden draaibare manbak en een Jib arm. Lucht en water aansluitingen zijn voorzien in de manbak, net als een stroomaansluiting.

Er zijn ook meerdere opties beschikbaar: een Hatz dieselmotor, een 100% elektrisch aandrijfsysteem met lithium accu, non-marking rupsbanden en de mogelijkheid om de machine in bedrijfskleuren te schilderen. Heb je bovendien behoefte aan extra functies zoals een radiograaf of stempelautomaat/zelfnivellering, dan kan dat ook geregeld worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuk van Elk op de onderstaande nummers of via e-mail. We staan open om te praten over inruilen of transport.

Laat deze kans op een topkwaliteit hoogwerker niet aan je voorbij gaan. De nieuwe Easy Lift R210 Spinhoogwerker - gebouwd om je werk makkelijker te maken.

Vergelijkbare machines