• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EasyLift Ra 15 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
TypeRa 15 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je in de bouwsector actief en op zoek naar een betrouwbare, robuuste en veelzijdige spinhoogwerker? Kijk dan eens naar deze dat nieuwe Easylift RA15. Deze hoogwerker biedt je een werkhoogte van 15 meter en een zijdelings bereik van 6,8 meter. Met een eigen gewicht van 2000 kg en een maximaal draagvermogen van 230 kg, kan hij elke klus aan.

De compacte stempelafmeting van 2,94 x 2,94 meter maakt hem handig in gebruik, en zijn transportafmetingen van 3,81 x 0,8 x 2 meter maken hem gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast komt de draaibare manbak van 180 graden goed van pas bij verschillende toepassingen op hoogte.

Deze spinhoogwerker is uitgerust met een JIb arm en draait op een Honda benzine motor. Maar er is ook een optie voor een elektrisch aangedreven 230v elektromotor voor situaties waarin dat handiger zou zijn. Het verstelbare rijwerk en de afstandsbediening maken deze hoogwerker nog veelzijdiger en gemakkelijker in gebruik.

Er is ook een stroomaansluiting in de manbak, evenals lucht- en wateraansluitingen. Optioneel kan deze hoogwerker worden voorzien van een Hatz dieselmotor, lithiumaccu-aandrijving voor 100% elektrisch gebruik, non-marking tracks, bedrijfskleuren, een radiograaf en zelfnivellering.

Inruil of transport is in overleg mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Luuk van Elk op +31 610718390 of +31 636065431. Ook kun je een email sturen naar info@luukvanelk.nl.

Vergelijkbare machines