• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Knikmops KM 250

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Handelsonderneming Luuk Verhoeven B.V.

De Laminestraat 11
6021PJ Budel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnikmops
TypeKM 250
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Knikmops KM 250, een dynamische wiellader die indruk maakt in elk bouwproject met zijn superieure technische en optische staat. Gebouwd in 2023, deze machine presenteert zichzelf in uitstekende vorm, klaar om betrouwbare service te leveren.

De KM 250 is ontworpen met een hoge rijsnelheid van 20 KM/uur en een laag scharnierpunt van de laadarm, wat meer zicht voor de machinist biedt en de stabiliteit van de machine verhoogt. Het excelleert in gebruiksgemak, dankzij zijn eenvoudige bediening en ruime op- en afstap.

Dankzij het lage eigen gewicht van deze wiellader is hij gemakkelijk te vervoeren, terwijl de hydrostatische vierwielaandrijving krachtige prestaties levert. Met een vermogen van 48 PK, uitbreekkracht van 1900 KG en hefkracht van 1800 KG, biedt deze machine de mogelijkheid om zelfs de zwaarste taken uit te voeren met gemak.

Onder de motorkap vind je de Yanmar 4TNV88C (Stage V) motor, die niet alleen krachtig, maar ook efficiënt is. De wielaandrijving gebeurt door middel van een plunjerpomp, die soepel en efficiënt werkt.

De prijs is exclusief BTW en eventuele aanbouwdelen. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Luuk Verhoeven op +31631350683 of info@luukverhoeven.com.

Vergelijkbare machines