• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Knikmops KM 100 tele

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Handelsonderneming Luuk Verhoeven B.V.

De Laminestraat 11
6021PJ Budel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnikmops
TypeKM 100 tele
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de voortreffelijke kwaliteiten van deze moderne Knikmops KM 100 Tele wiellader uit 2023. Deze machine, specifiek ontworpen voor het bouwsegment, verzekert jou van optimale prestaties tijdens je werkzaamheden.

Met een opvallend knikchassis en een uitstekende algemene, technische en optische staat, presteert deze machine in topprestaties en betrouwbaarheid. Zijn gewicht van 1050 kg, gecombineerd met een breedte van 930 / 1180 mm, biedt een ideale mix van kracht en manoeuvreerbaarheid.

De Kubota D1105 dieselmotor zorgt voor een soepele en krachtige uitvoering, waarbij de plunjerpomp en plunjermotor samen een uitbreekkracht van 775 KG en een snelheid van 18 km/u leveren. Zowel de hefkracht van 675 KG als het debiet van de werkhydrauliek van 28 L/min draagt bij aan de algemene efficiëntie van de wiellader.

Enkele uitzonderlijke kenmerken zijn het lage scharnierpunt van de laadarm dat zorgt voor een uitstekend zicht voor de machinist en verhoogde stabiliteit, evenals de optie voor hydrostatische vierwielaandrijving. Ervaar het gemak van een hydraulische handrem en de gebruiksvriendelijkheid van deze machine.

Voor vragen of meer informatie over de Knikmops KM 100 Tele, neem contact met Luuk Verhoeven via +31631350683 of info@luukverhoeven.com. De getoonde prijs is exclusief BTW. Denk eraan dat de prijs betrekking heeft op de basis machine zonder aanbouwdelen/ eventuele Nederlandse registratie.

Vergelijkbare machines