• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Knikmops KM130

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Handelsonderneming Luuk Verhoeven B.V.

De Laminestraat 11
6021PJ Budel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnikmops
TypeKM130
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Knikmops KM130, een minilader van de hoogste kwaliteit, gebouwd met behulp van de nieuwste technologieën en afgewerkt in 2023. De algehele staat, zowel technisch als optisch, laat zien dat deze machine in uitstekende conditie verkeert.

De KM130 is ontworpen met jou en je werk in gedachten. Eén van de opmerkelijke kenmerken is het lage scharnierpunt van de laadarm. Dit ontwerp geeft je meer zicht, wat de veiligheid verhoogt en de machine stabieler maakt.

Moeiteloos transporteren is geen probleem dankzij het lage eigen gewicht van de machine. Daarnaast is de KM130 uitgerust met een hydrostatische vierwielaandrijving, waardoor het heel eenvoudig te bedienen is, zelfs voor minder ervaren gebruikers. De ruime op- en afstap geeft extra gemak bij het in- en uitstappen.

Bovendien kent deze machine een hoge rijsnelheid van 20km/h en een relatief laag eigen gewicht van 1350 kg. Dit maakt de Knikmops KM130 een sterke en tegelijkertijd efficiënte oplossing voor jouw werkzaamheden.

Let op: de aangegeven prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie of bij vragen, neem gerust contact op met Luuk Verhoeven via +31631350683 of info@luukverhoeven.com. Voor maximale veelzijdigheid is de KM130 ook verkrijgbaar zonder aanbouwdelen of eventuele Nederlandse registratie.

De Knikmops KM130 is meer dan alleen een machine - het is een ervaring.

Vergelijkbare machines