• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Knikmops km 100

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Handelsonderneming Luuk Verhoeven B.V.

De Laminestraat 11
6021PJ Budel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnikmops
Typekm 100
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Stelt je eens voor hoe je werk op de bouwplaats eenvoudiger en efficiënter wordt met deze Knikmops KM 100 wiellader van 2023. Deze machine verkeert zowel optisch, technisch als algemeen in een zeer goede staat en is perfect voor allerlei toepassingen in de bouw.

Met een gewicht van 1000 kg, een uitbreekkracht van 800 kg en een hefkracht van 700 kg, is deze wiellader opvallend krachtig voor zijn formaat. De wiellader is aangedreven door een Kubota D1105 dieselmotor die 19 tot 25 PK levert. Daarnaast is de machine uitgerust met een hydrostatische vierwielaandrijving en extra zware hydromotoren.

Concentreer je op je werk zonder afgeleid te worden doordat de machine eenvoudig te bedienen is en voorzien is van een ruime op- en afstap. Geniet bovendien van het voordeel van een hoge rijsnelheid van 18 km/u.

De Knikmops KM 100 is ontworpen met de machinist in gedachten. Het lage scharnierpunt van de laadarm biedt je een beter zicht, terwijl de machine haar stabiliteit behoudt. Bovendien is deze wiellader gemakkelijk te vervoeren dankzij haar lage eigen gewicht en uitgerust met een hydraulische handrem voor extra veiligheid.

Wil je meer te weten komen over deze veelbelovende machine? Neem dan contact op met Luuk Verhoeven via het nummer +31631350683 of op info@luukverhoeven.com. Vergeet niet: de getoonde prijs is exclusief BTW. Ontdek hoe de Knikmops KM 100 jouw werk op de bouwplaats kan transformeren.

Vergelijkbare machines