• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma SBU-134 verticale verpakkingsmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelSBU-134
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Combineer efficiëntie en betrouwbaarheid met dit exemplaar van Sorma's SBU-134 Verticale verpakkings- en zakkenvulmachine. Deze zeer veelzijdige machine is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen met de mogelijkheid om tot 20 tot 35 verpakkingen per minuut te produceren en 6 verschillende soorten zakken te vullen. Dit alles wordt met gemak verschaft door een vooraan geplaatste uitlaat voor de zakken en een lange werking zonder veelvuldige stops voor net- en foliewissels.

Voor langdurig en continue gebruik is deze machine voorzien van extra efficiënte eigenschappen. Het wisselen van de netrol kan tot 7,5 uur duren en het wisselen van de folierol tot 3,5 uur, waardoor de productiviteit aanzienlijk wordt gestimuleerd.

Het afdichten van zakken gebeurt met de betrouwbare en veelzijdige thermo-seal technologie. Houd er rekening mee dat deze machine momenteel zonder printerfunctie komt.

Duijndam Machines, al 40 jaar de vertrouwde leverancier van betrouwbare gebruikte landbouw- en tuinbouwmachines, kan je de mogelijkheid bieden om deze kwalitatieve machine aan jouw uitrusting toe te voegen. Deskundige collega's zorgen ervoor dat alle machines voor aflevering zorgvuldig worden gecontroleerd. Daarnaast kunnen we je assisteren met het transport van de machine, dus laat dat zeker geen belemmering zijn.

Creëer een zo efficiënt en betrouwbaar mogelijke werkomgeving met de Sorma SBU-134. Voor meer informatie of een volledige offerte, neem snel contact op met Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.