• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Koel-vries.

Vergelijkbare machines

GAD Car TK SLX200

2012

Niet meer beschikbaar

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkUnknown
TypeGAD TK SLX 200
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek deze prachtige Unknown GAD TK SLX 200 koel-vries machine. Een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor koel- en vriesbehoeften. Deze machine wordt gekenmerkt door zijn robuuste bouw en uitstekende prestaties.

Met een onbekende kleur past deze machine in elke omgeving. De machine heeft de prestigieuze CE-markering, wat aangeeft dat het voldoet aan de essentiële eisen van de Europese veiligheids- en prestatienormen. Dat betekent dat je gegarandeerd een machine van hoge kwaliteit in handen hebt.

Bovendien heeft de machine een unieke referentienummer, 70001549, waarmee je gemakkelijk de specifieke geschiedenis en details van de machine kunt opzoeken. En met het serienummer SMXDA3BFSCF029357 staat deze machine klaar om ingezet te worden en te voldoen aan je koel- en vriesbehoeften.

Overweeg de Unknown GAD TK SLX 200 voor je volgende koel-vries machine investering. Het zou zomaar eens de beste beslissing kunnen zijn die je maakt voor je bedrijf.