• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte HA15IP BY 2007 384 Uur

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

384 uur

2007

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Boonstra Schadevoertuigen

Dopplerlaan 4
9207 HC Drachten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
TypeBY 2007 384 Uur
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren384 uur
BrandstofElektrisch
KleurGroen
Kenteken105197
Datum eerste registratie30-01-2007

Omschrijving

Indrukwekkend, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Deze Haulotte hoogwerker uit 2007 met slechts 384 bedrijfsuren op de teller staat garant voor ongeëvenaarde prestaties. Het voertuig is in topconditie, wit van smetten dankzij het zorgvuldige onderhoud waar het van heeft genoten. Bovendien is in 2018 een gloednieuw accupakket geplaatst zodat jij op comfortabele wijze jouw projecten kunt uitvoeren.

Met een GVW van 7300 kg is dit de perfecte keuze voor zware lasten en veeleisende werkzaamheden. Voorzien van CO₂-uitstoot van 0 g/km is het een milieuvriendelijke oplossing voor al je behoeften.

Dat is nog niet alles. Deze Haulotte hoogwerker is volledig schadevrij, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de machine betrouwbaar is en vele jaren meegaat. Daarbij is de getoonde prijs exclusief BTW, met referentienummer 105197.

We begrijpen dat het aankopen van dergelijke apparatuur een grote stap is. Daarom is het handig om te weten dat er op dit voertuig geen vorm van garantie, coulance of teruggave mogelijk is. Kortom, zorg ervoor dat je goed geïnformeerd en volledig tevreden bent voordat je tot aankoop overgaat.

Tenslotte, vergeet niet: je moet een kopie van je ID tonen bij het ophalen van het voertuig. Bij aankoop moet je minimaal 20% van het totaalbedrag aanbetalen ter bevestiging van de overeenkomst. Stem dit af met onze verkoper om de deal soepel te laten verlopen. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met ons verkoopteam. We staan voor je klaar!

Kom dan snel langs en ervaar zelf de kracht en betrouwbaarheid van deze Haulotte hoogwerker. Begin vandaag nog met het verhogen van je productiviteit.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7300 kg