• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Iseki tractor met voorlader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

1991

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Augustijn Trading

Kievitweg 11
4791RW Klundert

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIseki
ModelLandleader 197
Bouwjaar1991
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht van deze Iseki tractor, een machine met 19 pk die klaar is om jouw zwaarste taken aan te pakken. Deze tractor start vlot en loopt goed, klaar voor actie net wanneer je dat nodig hebt.

Hoewel de motor aan de buitenkant is gelast, laat dat de robuustheid en betrouwbaarheid van deze machine niet in de steek. Het is het resultaat van een zware winter, maar laat je daardoor niet ontmoedigen. De single-actie voorlader met zijn hydraulische bak zal je zeker imponeren. De stuurbekrachtiging biedt extra comfort, waardoor de besturing soepeler en eenvoudiger wordt.

Laat het feit dat de 4WD momenteel niet inschakelt, je niet afschrikken. Deze Iseki tractor biedt nog steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kan als exportproduct dienen of als uitdagend opknapproject.

Beleef de duurzaamheid en kracht van deze Iseki tractor zelf. Perfect voor wie niet terugschrikt voor wat werk, en onmiddellijk resultaat wil zien. Pak de controle, investeer in deze Iseki tractor en verander het spel op jouw erf.