• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Veenhuis drijfmesttank

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

1992

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Augustijn Trading

Kievitweg 11
4791RW Klundert

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVeenhuis
Model6800
Bouwjaar1992
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en veerkrachtige landbouwmachine die jouw werkzaamheden soepeler laat verlopen? Dan hebben we het perfecte aanbod voor jou. Wij hebben een Veenhuis drijfmesttank in ons assortiment dat ondanks zijn robuuste prestaties, comfortabele bediening belooft.

Met een meelooptandem ontwerp, ondersteunt deze machine het trekvermogen en zorgt voor minimale bodemverdichting. Dat wordt aangevuld door de geveerde ophanging, die verbeterde stabiliteit en comfort biedt tijdens het rijden, ongeacht het terrein.

Deze Veenhuis is recentelijk voorzien van een nieuwe steunpoot, waardoor hij sterker en stabieler is dan ooit. Naast de nieuwe steunpoot, hebben we ook de groothoekaftakas en hydrauliekslangen vernieuwd. Deze updates dragen bij aan betere prestaties en een langere levensduur van het apparaat.

Let wel, het apparaat heeft geen kenteken. Maar maak je geen zorgen, dit heeft geen invloed op de kwaliteit en prestaties van de machine.

Is je interesse gewekt en wil je een machine die je kan vertrouwen? Neem dan een kijkje bij onze Veenhuis drijfmesttank en laat je overtuigen van de toegevoegde waarde voor jouw landbouwactiviteiten.

Vergelijkbare machines