• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Lamborghini Compact tractor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2.386 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Augustijn Trading

Kievitweg 11
4791RW Klundert

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLamborghini
ModelGreen Pro 23
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren2.386 uur
KentekenTGS-43-N

Omschrijving

Betreed het veld als nooit tevoren met deze Lamborghini tractor. Met zijn 23PK motor heeft deze machine voldoende kracht om zelfs de zwaarste klussen te klaren. En dankzij de 4-wielaandrijving kun je met vertrouwen werken, ongeacht de omstandigheden.

Voeg daarbij de extra hydraulische kracht aan de achterkant en je bent klaar om allerlei implements en accessoires te bedienen. Van maaidekken en ploegen tot balenpersen en frontladers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien maakt de hydrostaat aandrijving het manoeuvreren en bedienen van de tractor soepel en eenvoudig.

Bijkomend voordeel, het voertuig wordt geleverd met een Nederlands kenteken. Dit maakt het mogelijk om deze Lamborghini niet alleen op eigen terrein te gebruiken, maar ook op de openbare weg.

Dus of je nu een boer bent met een groot veld om te verzorgen, of een contractant met zwaar werk om te voltooien, deze Lamborghini tractor staat klaar om de klus te klaren. Let wel, deze tractor is net zo zeldzaam als zijn naamgenoot, dus wacht niet te lang met beslissen.

Vergelijkbare machines