• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan 7/125 - 10/105 compressor

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Gencom Products B.V.

Bredeweg 118 M
2761 KB Zevenhuizen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
Model7/125 - 10/105
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren2 uur

Omschrijving

Laat ons je kennis laten maken met de Doosan mobiele compressor 7/125 - 10/105, een flexibele machine die klaar is om je project naar het volgende niveau te tillen.

Deze Doosan mobiele compressor is een wonder in veelzijdigheid. Ontworpen met twee standen, 7 bar (laag) en 10 bar (hoog), kan hij zich aanpassen aan de eisen van jouw project. Deze instelbaarheid betekent dat je kunt kiezen tussen een lage luchtstroom met hoge druk of een hoge luchtstroom met lage druk.

Maar de veelzijdigheid stopt hier niet. De 7/125-compressoren van Doosan zijn draagbare éénassige compressorplatformen die een reeks aan luchttoevoerbereiken bestrijken. Ze zijn ideaal voor toepassingen als zandstralen, betonstralen, cryostralen en verven.

Een ander opmerkelijk kenmerk van deze machine is de aandacht voor milieubescherming. Doosan heeft een 110% vloeistofopvang in het frame geïntegreerd, evenals de nieuwe 'ECOmizer'.

De compressor wordt aangedreven door een nieuwe Cummins 3,8 liter-motor, die een verbeterde vermogensdichtheid biedt. Hierdoor zijn toegankelijkheid, onderhoud en gewicht verbeterd. Deze motor is uitgerust met een een-module nabehandelingssysteem om de onderhoudsvriendelijkheid te vereenvoudigen.

De machine is ook uitgerust met een reeks standaard specificaties, waaronder een volumestroom van 12 - 10,6 m³/min, een werkdruk van 7 - 10 bar, een watergekoelde Cummins 4 cilinder Stage V motor en een maximaal toerental van 2200 - 2350 rpm. Daarnaast biedt de compressor verschillende fabrieksopties zoals een centraal hijspunt, smeertoestel, nakoeler met waterafscheider, leegdraaibeveiliging en overige opties.

Met zoveel flexibiliteit en functionaliteit binnen handbereik, is de Doosan mobiele compressor 7/125 - 10/105 de ideale keuze voor jouw volgende project. Deze machine bevestigt Doosan's reputatie voor uitmuntendheid en innovatie in de bouwmachinesector. Betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige machines van een merk waarop je kunt vertrouwen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2259 kg