• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan G20 Generator 19KvA

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Gencom Products B.V.

Bredeweg 118 M
2761 KB Zevenhuizen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
ModelG20
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren2 uur

Omschrijving

Droom je van een zeer krachtige en toch rustige generator? Maak dan nu kennis met de nieuwe Doosan G20 Generator.

Deze gloednieuwe G20 is niet zomaar een generator. Het is de stilste die ooit van de band rolde. Het vermogen? Een indrukwekkende 19 kVA bij 1500 toeren per minuut. De frequentie? Een zeer stabiele 50 Hz. En geluid? Op slechts zeven meter afstand produceert het slechts 63 decibellen. Dat is het resultaat van doelbewuste verbeteringen aan de behuizing om het al lage geluidsniveau van LWA 89 nog verder terug te dringen.

De Doosan G20 draait op een nieuwe Yanmar 4TNV88-motor en haalt met gemak 18 pk (dat is maar liefst 24,5 pk in verhouding). Deze motor voldoet aan de nieuwe EU Stage V-uitstootnormen en drinkt uit een royale brandstoftank van 181 liter. En als klap op de vuurpijl is het verbruik aanzienlijk lager - 30% lager om precies te zijn - dan andere vergelijkbare modellen.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Laten we de Leroy Somer TAL 040 F-alternator niet vergeten, zeker een naam om te onthouden. Samen met de interne driewegkleppenblok en het digitale bedieningspaneel, is de Doosan G20 Generator de juiste keuze voor een ieder die zoekt naar betrouwbaarheid en kracht.

Bijkomend voordeel is dat je kunt profiteren van een aantrekkelijke leaseconstructie met 24 maanden tegen 0% rente. Andere looptijden zijn ook mogelijk. Er is minimaal verlies aan afschrijving.

Let op de afmetingen: met 1869 x 813 x 1495 mm en een gewicht van 861 kg, is de G20 een zeer compacte en draagbare krachtbron.

Met de Doosan G20 kies je ervoor om krachtig, betrouwbaar en duurzaam aan het werk te gaan. Het is een generator die klaar staat om aan jouw verwachtingen te voldoen - en ze vervolgens te overtreffen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht861 kg

Vergelijkbare machines