• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ingersoll Rand compressor 9/300

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

146.060 uur

2007

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Gencom Products B.V.

Bredeweg 118 M
2761 KB Zevenhuizen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIngersoll Rand
Model9/300
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren146.060 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de kracht van deze indrukwekkende Ingersoll Rand Compressor 30M3 9 Bar. Een goed onderhouden machine die klaar is om te presteren onder de meest uitdagende omstandigheden.

Deze compressor draait op een stevige 9 Bar druk, met een capaciteit van 30M3/min om zelfs de meest intensieve klussen aan te kunnen. Aan gemak is ook gedacht: dankzij het centrale hijsoog verplaats je deze compressor op een veilige en efficiënte manier.

Het apparaat heeft een ingebouwde nakoeler, compleet met waterafscheider. Dit houdt uw compressor niet alleen langer draaiende; het voorkomt ook schade aan het apparaat door overmatig water. Voor stabiliteit en eenvoudige verplaatsing is dit model gebouwd op een dubbel-as onderstel.

Aangedreven door een krachtige Cummins QSL9 - 340HP motor, kunt je er zeker van zijn dat deze compressor bestand is tegen de zwaarste klussen. Bovendien is de motor volledig gereviseerd bij 9189 uur, waardoor je verzekerd bent van vele jaren betrouwbare service.

De Ingersoll Rand Compressor 30M3 9 Bar - de keuze voor professionals die waarde hechten aan robuuste, betrouwbare en efficiënte machines. Ontdek vandaag nog het verschil dat deze hoogwaardige compressor kan maken op jouw bouwplaats.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen340 kw
Gewicht4925 kg

Vergelijkbare machines