• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Paardenboxen Draaiwanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Ketelaars Trading

Heikant 6
5066CR Moergestel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVENO BOXEN
Modeldraaiwanden
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

De merkloze Venoboxen van het model "null" staan voor je klaar om gebruikt te worden in je paardenstal. Deze set bevat diverse nette, deels niet gebruikte paardenboxen die je stal de upgrade geven waar je naar op zoek bent.

De set bevat 3 voorwanden van 4,50 meter breed, open draaibaar met een schuifdeur en uitgerust met hoogwaardige kunststof planken. Daarnaast zit er ook één voorwand in van 3,20 meter breed, eveneens open draaibaar met een schuifdeur en dezelfde duurzame kunststof planken. De kunststof planken zijn een slimme keuze: ze zijn zowel slijtvast als gemakkelijk schoon te maken, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik in een paardenstal.

De set bevat ook een assortiment van tussenwanden: zes van 3,90 meter breed, drie van 4,50 meter breed (waarvan één geheel dicht), één van 3,20 meter breed en tenslotte één van 1,60 meter breed welke geheel dicht is. Ook deze tussenwanden zijn voorzien van dezelfde duurzame kunststof planken.

Het betreft hier uiterst nette stalwanden, deels zelfs volledig ongebruikt, met eenvoudig open te draaien voorwanden voor extra gebruiksgemak.

Ben je geïnteresseerd in deze Venoboxen of wens je extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0652643344, of neem een kijkje op onze website.