• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Paardenstallen 3 x 5 meter

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Ketelaars Trading

Heikant 6
5066CR Moergestel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSulzberger
ModelArizona
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Sulzberger Arizona; een sterk en strak ontworpen landbouwmachine speciaal voor paardenboxen. Deze stalconstructie biedt niet alleen makkelijk toegang met een draaideur aan de rechterkant, maar is ook nog eens zeer degelijk en netjes gevormd.

De voorfront van deze stal is ontworpen voor maximale breedte, bereikt bij 3 meter. De degelijkheid zit hem in de kern; met maar liefst 14-duims Douglas planken van 4 cm dik, biedt deze stal sterke en betrouwbare beschutting voor jouw paarden.

Daarnaast biedt de Sulzberger Arizona ook tussenwanden die 5 meter lang en 2 meter hoog zijn. Een extra pluspunt is dat deze tussenwanden draaibaar zijn, wat betekent dat er machinaal kan worden uitgemest. Dit maakt het onderhoud van de stal niet alleen veel gemakkelijker, maar draagt ook bij aan het welzijn van je paarden door een schoner en frisser klimaat te bevorderen.

De voorwanden van deze stal zijn 1,65 meter hoog, maar bij de bogen reiken ze tot een hoogte van 2 meter. Dit biedt voldoende ruimte en comfort voor je paarden om zich vrij en onbelemmerd te bewegen.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en praktische oplossing voor jouw paardenstal behoeften, kan de Sulzberger Arizona de ideale keuze zijn. Wil je meer weten? Ga dan naar www.ketelaarstrading.nl. Of neem direct contact op via +31 0652643344 voor meer informatie.