• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant V4501T wiellader minishovel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AgriMachinerie

Hoofdweg 70
9615 AD Kolham

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelV4501T
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek onze robuuste Giant V4501T mini shovel. Gebouwd om te presteren, wordt deze machine aangedreven door een krachtige dieselmotor met een vermogen van 45 PK. Dit model van Giant is in 2009 gebouwd en wordt geleverd compleet met kenteken.

Ideaal voor die zwaardere klussen, deze wiellader biedt een betrouwbaarheid die u kunt vertrouwen. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een robuuste machine die aan uitdagingen kan voldoen, of iemand die betrouwbaarheid nodig heeft voor reguliere taken, de Giant V4501T is een machine die je niet in de steek laat.

Verder is er altijd de mogelijkheid om inruil te regelen, zelfs wanneer uw huidige machines defect zijn of niet werken. En als dit niet helemaal is wat je zoekt, bekijk dan onze voorraad voor andere modellen zoals de Giant V6004T en de Quappen Q27.

Voor meer details, neem contact op via mobiel of Whatsapp op 0653685630 op elk moment, zelfs tijdens de avond en in het weekend. Of raadpleeg onze website www.agrimachinerie.nl om meer van ons aanbod te zien. Jouw perfecte machine wacht op je.

Vergelijkbare machines