• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Pacam ZOMERAANBIEDING)2025LF 25 PK 1510 KG (like weidemann 1140 )

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPACAM
Model2025LF
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige en wendbare wiellader? Overweeg dan de Weidemann Giant Pacam 2025 LF. Deze compacte machine is vergelijkbaar met de Weidemann 1140 en de Giant Shovel. Ze is uitgerust met een verlaagd voorladerframe en biedt een hefhoogte van 1,84 meter met de bak volledig vlak.

De Pacam 2025 LF is een echt werkpaard. Met een kiplast voor de bak van 1040 kg en een kiplast voor palletvorken van 1090 kg, verspil je geen tijd met meerdere ritten. De machine bereikt een indrukwekkende snelheid van 12 km/u, aangedreven door een Perkins 403J-11 motor met 25 pk.

De hydrauliek is van Bosch Rexroth, een bedrijf dat bekend staat om zijn duurzame en betrouwbare systemen. De joystick is afkomstig van Gessmann, expert in bedieningssystemen voor industrieel gebruik. De machine is uitgerust met werklampen aan zowel de voor- als achterkant voor een optimale zichtbaarheid.

Een ander belangrijk kenmerk van de Weidemann Giant Pacam 2025 LF is het hydraulische snelwisselsysteem voor uitrustingsstukken. Hiermee kan je gemakkelijk en snel tussen verschillende accessoires wisselen, zonder tijdverlies. De wielen zijn 26x12-12 en er is een extra contragewicht aanwezig voor verbeterde stabiliteit.

Bijkomende uitrustingsstukken zoals een grondbak, palletvorken, puinbak, pelicaanbak, mestvork of gazonbanden zijn ook beschikbaar tegen een meerprijs.

Zakelijke klanten kunnen de machine afhalen in Mijdrecht. Let op: de prijs hierboven is exclusief btw. Voel je vrij om A.J. van Zijtveld vof te contacteren voor meer informatie, jouw specialist in Pacam machines.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1510 kg

Vergelijkbare machines