• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MAMMUT T 2500 75 pk stage 5 telescoop kniklader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

1 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMammut
ModelTL 2500 75 pk stage 5 telescoop kniklader
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Hier staat hij dan, de Mammut T2500 Telescoop kniklader, en wel gloednieuw. Met zijn mast van het type telescoop is hij klaar om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Zo goed als nieuw wil in dit geval ook echt zeggen zo goed als nieuw: zowel optisch als technisch verkeert deze machine in zeer goede staat. Niet alleen ziet hij er strak uit, hij werkt ook als een zonnetje.

Deze Mammut T2500 tilt zware voorwerpen tot wel 2500 kg met het grootste gemak. Dankzij de stage 5 Turbo dieselmotor met 75 pk en Bosch common-rail diesel systeem zal deze kniklader niet teleurstellen in prestaties. Met een maximaal te bereiken hefhoogte van 4.5 meter en uitschuifmogelijkheid tot 90 cm biedt deze machine voldoende bereik voor verschillende werkzaamheden. Bovendien houdt hij ook in uitgeschoven staat nog een kracht van 1400 kg over.

Het comfort van deze Mammut T2500 is van hoge klasse. Zo is hij onder andere uitgerust met een cabine van 3,10 meter hoog met twee deuren, een luxe stoel en verstelbare stuurkolom. Het digitale dashboard en de elektronische joystick zorgen voor een prettige bediening. Het zicht wordt verbeterd door de aanwezige achteruitrijcamera en led werklampen.

Praktische toevoegingen zoals een roetfilter, radio/CD-speler en airco verbeteren de gebruikerservaring. De machine is voorzien van duurzame Agri banden 16/70-20 40cm, waardoor hij vrijwel alle terreinen aankan.

Deze robuuste maar soepel bedienbare kniklader komt met een standaard bak van 2.25 meter breed en een palletvorkenbord van 130 cm met 122 cm vorken. Perfect uitgerust voor de zwaarste klussen.

Kom de Mammut T2500 eens van dichtbij bekijken en ervaar zelf de kwaliteit van deze machine. Bij ons profiteer je van meer dan 50 jaar ervaring in de branche. We adviseren je graag en met jouw huidige machine kan altijd worden ingeruild.

Mammut T2500, de telescoop kniklader die je altijd al wilde hebben.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen55 kw
Gewicht6500 kg