• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Demo 100 uur KIOTI RX7330 73 pk cabine airco kruipbak RX7330 PC special price !!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

1 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelRX7330 demo
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Kioti RX7330 PC tractor! Deze 4WD cabine tractor biedt topprestaties en is ideaal voor allerlei taken. Met slechts 100 demo-uren op de teller is deze tractor zo goed als nieuw.

De Kioti RX7330 PC wordt aangedreven door een watergekoelde 4-cilinder Turbo dieselmotor en levert 73 PK. Hij is uitgerust met 24 versnellingen vooruit en evenveel achteruit. De hydraulische Power Shuttle maakt moeiteloos schakelen tussen vooruit en achteruit mogelijk.

De tractor heeft vele andere opvallende kenmerken, zoals een handkoppeling via een drukknopje, een natte schijfkoppeling en natte schijfremmen, en een ruime brandstoftank van 95 liter.

Dankzij het snelheidsbereik van 0,17 tot 38 km/uur, zowel vooruit als achteruit, en de onafhankelijke aftakas achter, is deze machine geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden.

De RX7330 PC is ook voorzien van een Cat. II hefinrichting met mechanische buitenbediening en een hefvermogen van 3000 kg tussen de kogels. Zijn wielen zijn uitgevoerd met robuuste BKT trekkerbanden.

De fabriekscabine is gemonteerd op 4 silentblocks en is uitgerust met getint glas, verwarming, ventilatie en een airconditioningsysteem en twee werklampen aan de voorzijde.

Neem voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen contact met ons op. Ons team van deskundigen biedt meer dan 50 jaar ervaring en we hebben altijd diverse machines op voorraad. Je kunt ook onze website bezoeken voor details: www.vanzijtveld.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen54 kw
Gewicht2745 kg